Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

A jövőben csak magyar beszállítóktól szerzi be az alapvető tejtermékeket és a tojást az ALDI

Az ALDI Magyarország tovább bővíti magyar beszerzésű termékei körét: az áruházlánc az alapvető tejtermékeket magyar beszállítóktól vásárolja, amelyek kizárólag magyar tejet dolgoznak fel az ALDI vásárlói számára.

Bővebben

Változik az ALDI állandó kínálatában elérhető frisshús termékek beszerzése: csak magyar beszállítóktól érkező, 100%-ban magyar hús lesz ezentúl kapható

Az ALDI Magyarország újabb lépéssel segíti a hazai élelmiszeripart, egyúttal vásárlóinak is többletértéket nyújt: a vállalat állandó frisshúskínálatának termékei ezentúl csak magyar forrásból érkeznek az üzletekbe, minden frisshús magyar alapanyagból készül.

Bővebben

Harmadszor tart karriernapot egyetemistáknak és pályakezdőknek az ALDI

Az ALDI Magyarország kiemelten fontos értékként tekint munkavállalóira, akikkel közösen dolgoznak azon, hogy a magyarországi fogyasztók továbbra is színvonalas kiszolgálásban részesüljenek, minőségi és kedvező árú termékek közül választhassanak mindennapi bevásárlásaik során.

Bővebben

Ideje formába lendülni – négy hét múlva ALDI Női Futógála!

Már csak négy hét van hátra az ország legnagyobb női futóünnepéig, az ALDI által hatodik alkalommal támogatott Női Futógáláig. A 2018-ban már ALDI Női Futógála néven megrendezett eseményen tavaly is közel 5000 sportolni vágyó vett részt.

Bővebben

Tej és trappista sajt: csak magyar forrásból az ALDI-ban

Az ALDI folyamatosan azon dolgozik, hogy áruválasztékában a magyar fogyasztók megtalálják az ízlésüknek megfelelő termékeket, a megszokott ízeket. Az áruházlánc tejkínálatának szinte teljes egésze és a széles, sokféle kiszerelésben elérhető trappista választékának 100%-a magyar termelőktől származó tejből készül, Magyarországon, magyar munkaerővel.

Bővebben

10 milliárd forint értékű beruházással erősíti magyartermék-kínálatát az ALDI

100 új munkahelyet hoz még létre az év hátralévő részében a vállalat a kereskedelem területén
A mai napon az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. cégvezetése és Biatorbágy polgármestere közösen átadták a vállalat új, 8800 négyzetméter alapterületű hűtőraktárát.

Bővebben

EURO 2020 az Akváriumnál – Szurkoljunk együtt az ALDI-val!

Az idei Futball Európa Bajnokság idején az ALDI Foodtruck válogatott grillételekkel, street food fogásokkal várja az Akvárium Klubhoz érkező szurkolókat.

Bővebben

Megújult az ALDI Karrier oldala

Az ALDI számára kiemelten fontos a megfelelő munkatárs kiválasztása, éppen ezért – az utóbbi években tapasztalható munkaerőpiaci változásokat is figyelembe véve – megújította Karrier portálját, amely a betöltendő vállalati feladatkörökre fókuszál.

Bővebben

További 33 településen lesznek online rendelhetők az ALDI termékei

szezonális termékekkel is bővül az online kínálat
Újabb településeken válik online elérhetővé az ALDI kínálata: újabb 33 Budapest környéki városban és községben indul a ROKSH személyes bevásárlási szolgáltatása, amely révén az ALDI üzletek több mint 3000 terméke rendelhető meg házhozszállítással.

Bővebben

Harmadszor is megkapta a „Megbízható Munkaadó” díjat az ALDI

Újabb elismerést kapott egy szakmai szervezettől az ALDI Magyarország humánerőforrás tevékenysége. 2017 óta immár harmadik alkalommal kapta meg az áruházlánc a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) elismerését, a „Megbízható Munkaadó 2021/2022“ kitüntető címet.

Bővebben

Rap klippel és testépítő világbajnokkal kampányol az ALDI

Az elmúlt egy évben – a járvány és a védelmi intézkedések következtében – alaposan átalakultak a vásárlási szokások, egyértelműen megváltozott a bolti vásárláshoz kapcsolódó vevői attitűd.

Bővebben

Hosszabb nyitvatartással és számos intézkedéssel segíti az ALDI a biztonságos bevásárlást

Az ALDI Magyarország többek között az üzletek bejáratánál kihelyezett kézfertőtlenítőkkel, gyakori fertőtlenítéssel és széles körű tájékoztatással vigyáz vásárlói egészségére.

Bővebben

Kizárólag magyar szárnyast árul az ALDI

Rendkívül gazdag, kizárólag hazai beszállítóktól származó szárnyas-választékkal várja vásárlóit az ALDI Magyarország.

Bővebben

Négy további városban lesznek online rendelhetők az ALDI termékei

Három hónappal a szolgáltatás budapesti bevezetése után négy további településen érhető el házhozszállítással több mint 3000 termék az ALDI-ból.

Bővebben

A magyar fogyasztók elvárásai irányítják az ALDI beszerzési politikáját

Az ALDI magyarországi piacra lépése óta törekszik arra, hogy minél több terméket szerezzen be itthonról.

Bővebben

A magyar tej sikere az ALDI-nál: negyedével bővülő hazai értékesítés, erősödő export

Jelentősen emelkedett a tavalyi év folyamán a kereslet az ALDI Magyarország üzleteiben a kizárólag magyar tejből készülő Kokárdás saját márkás tejtermékek iránt.

Bővebben

Ingyenes útlemondási lehetőséget vezet be az ALDI UTAZÁS

Jelentős forgalombővülésre számít az ALDI UTAZÁS Magyarországon: a Covid-19 elleni védőoltások beadása után egyre többen szeretnének utazni.

Bővebben

Csalók küldenek sms-t vagy e-mailt az ALDI nevében

Jogtalanul és megtévesztő módon használják ismeretlen csalók az ALDI nevét, akik sms-ben vagy e-mailben küldenek értesítést az ALDI-tól érkező csomagról, nyereményről, vagy tesztről.

Bővebben

4-8% közötti béremeléssel és akár 974 100 forintig terjedő bruttó bérrel díjazza a munkavállalói lojalitást az ALDI

2021-ben is az inflációt meghaladó mértékben emelte az ALDI mind a bolti, mind a logisztikai munkatársai bérét.

Bővebben