Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Félmillió forint fölé emeli béreit az ALDI a balatoni üzleteiben

Biatorbágy, 2022.05.19. – A nyár érkeztével a magyar turisztikai régiók kiemelt szerephez jutnak. Az ALDI az ott élők és a régiókban nyaralni, pihenni vágyó vendégek igényeit figyelembe véve alakítja szezonális választékát, számos intézkedéssel biztosítva a gondtalan bevásárlás lehetőségét.

Az áruházlánc június 1. és augusztus 31. között kiemelt, vagyis az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja 10 Balaton-környéki, továbbá a Gárdonyban található üzletét. Ezek az üzletek hosszabb nyitvatartással állnak a vevők rendelkezésére.

Kiemelt balatoni áruházaiban – a nagyobb forgalomra készülve – az ALDI idén is bővíti dolgozóinak létszámát, szezonális időszakra, határozott idejű munkaviszony keretén belül keres, illetve alkalmaz bolti eladókat. Összesen mintegy 120 teljes és részmunkaidős pozíció nyílik meg az áruházlánc Balaton környékén található egységeiben. A jelentkezők a június 1. – augusztus 31. közötti időszakban megnövelt bérre számíthatnak: heti 30 óra esetén bruttó 376 725 forint, 35 óra esetén 439 513 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén bruttó 502 300 forint a járandóság. A vállalat az ezekben az üzletekben dolgozók számára vagy az érintett üzlethez közeli, kiváló minőségű balatoni szállást biztosít, vagy megtéríti a munkába járás útiköltségét.

Ezek a kiemelt bérek az ALDI Magyarország által kínált legmagasabb bérek az áruházi eladó pozícióban, melyek az egész nyári szezonban elérhetőek lesznek a fent említett üzletekben. Az ALDI juttatási csomagja különösen vonzó ajánlat mindazok számára, akik az ország területéről munkát vállalnának a „magyar tengernél” a nyári időszak folyamán. Az ALDI felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja. A szállással, illetve az utazási támogatással kapcsolatos adminisztrációt a cég intézi, a szabadidőben pedig mindenkit vár a balatoni nyár.

Még több magyar termék az üzletekben
Az ALDI idén tovább erősíti azon törekvését, hogy termékportfóliójában minél több, minőségi magyar terméket kínáljon vásárlóinak, és ez az ALDI VINOTÉKA borválasztékában is megmutatkozik. Az ALDI hosszú távú borstratégiájának fontos része a regionális termékek megjelenítése az ALDI VINOTÉKÁ-ban. Az áruházlánc egyre több helyi termelő tételét kívánja megmutatni a vásárlóknak üzleteiben. Ennek eredményeként egy rendkívül gazdag, sokrétű, jól értelmezhető borválaszték várja a vásárlókat minden ALDI-ban. A vállalat ezentúl borhűtőt is telepít üzleteibe, így garantált a bor jellegéhez illeszkedő tárolási hőmérséklet, illetve vásárlás után akár azonnal fogyaszthatók lesznek a tételek.

Házhoz szállítás és fagylaltszigetek
2021-ben a nyár folyamán a Balaton térségben is elindult az ALDI-termékek házhoz szállítása. Az idei évben Siófokon, Balatonalmádiban, Balatonfüreden, Csopakon, Paloznakon, Balatonfűzfőn, Alsó- és Felsőörsön, Balatonszabadiban, Szántódon, Veszprémben, Szabadbattyánban és Úrhidán érhetők el az ALDI termékei online rendeléssel. A Gárdonyban, Balatonlellén, Szántódon és Balatonalmádiban található üzletek a nyári szezonban egy parkolóban felállított, légkondicionált sátorral is bővülnek, amelyekben a nem-élelmiszer jellegű termékek – például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházat, háztartási eszközök – lesznek elérhetők. Ezen felül minden tó környéki áruházában fagylaltszigeteket is kialakít az ALDI, ahol a vásárlók – további 5-6 fagyasztóládában – a fagylaltok és jégkrémek még szélesebb választékát találják a non-food termékek helyén.

Nyitvatartás – 2022.06.01-től
2484 Gárdony, Szabadság út 21.                                 H-Szo: 7-22:00               V: 7-20
8600 Siófok, Attila u. 74                                                   H-Szo: 6:30-22:00         V: 7-20
6538 Balatonlelle, Rákóczi út 295.                             H-Szo: 7-22:00               V: 7-20
8360 Keszthely, Tündérlak út 2.                                  H-Szo: 7-22:00               V: 7-20
8230 Balatonfüred, Fürdő u. 31                                  H-Szo: 7-22:00               V: 7-20
8300 Tapolca, Veszprémi-Gyulakeszi út                  H-Szo: 7-21:30                V: 7-20
8230 Balatonfüred, Petőfi Sándor utca 80.           H-Szo: 6:30 -22:00         V: 7-20
8622 Szántód, Május 1. utca 10.                                  H-Szo: 7-22:00                V: 7-20
8220 Balatonalmádi, Szabolcs utca 2.                      H-Szo: 7-22:00                 V: 7-20
8360 Keszthely, Csapás út 7 -9                                     H-Szo: 7-22:00                V: 7-20
8646 Balatonfenyves, Vörösmarty utca 10.           H-Szo: 7-22:00                 V: 7-20

Az ALDI-ról
Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg országszerte 153 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 4500 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. Az ALDI környezetvédelmi tevékenységével elnyerte Az Év Környezettudatos Kereskedője 2021-es díjat. Az ALDI Magyarország lett a PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díj első helyezettje a kiskereskedelem kategóriában. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: 
https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html