Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Friss pékáruival, tejtermékeivel és KMÉ-minősítésű termékeivel nyert az ALDI „Az Év Boltja 2024” versenyen

A kereskedelmi láncok között az ALDI Magyarország három kategóriában is az élen végzett a PPH Média idén 10. alkalommal meghirdetett „Az Év Boltja 2024” versenyén. „Az Év Friss Pékáru Kereskedője 2024” és „Az Év Tejtermék Kereskedője 2024” címek mellett idén a Nébih és a Kiváló Minőségű Élelmiszer közös különdíját is a vállalat kapta.
Bővebben

Két versenyen is verhetetlen volt az ALDI 

Egy hét alatt két versenyen is kiemelkedő eredménnyel zárt az ALDI. A fenntarthatósági intézkedéseket és projekteket díjazó Greengage versenyen a 19 döntőbe jutott pályamű közül a legtöbb, négy pályázat az ALDI CSR- és ESG-megoldásai közül került ki, és a zsűri az egyetlen különdíjat is az ALDI-nak ítélte.
Bővebben

Az ALDI lett Magyarország legismertebb munkaadója 

Rendkívül rangos elismerést kapott az ALDI: a Randstad Employer Brand kutatásában elnyerte Magyarországon a Legismertebb Munkaadó Díjat. A magyar munkavállalók elvárásai között továbbra is a vonzó munkabér és juttatási csomag, a kellemes munkahelyi légkör, a pénzügyi stabilitás az elsődlegesek – az ALDI HR-stratégiájában és transzparens kommunikációjában is ezek a szempontok állnak a fókuszban.
Bővebben

ALDI + Balaton: 551 100 forintos kezdőfizetéssel keres szezonális munkavállalókat az ALDI a tó körüli üzleteibe

AZ ALDI idén is szeretne aktívan hozzájárulni a magyar turisztikai régiókba érkező nyaralók kikapcsolódásához. Ennek megfelelően az itt található üzleteiben az üdülni vágyók igényeinek megfelelően alakítja kedvező áron kínált magas minőségű termékekből álló szezonális kínálatát és üzletei nyitvatartását. A vállalat mintegy 100 szezonális új munkavállalót keres, a kezdőbér több mint bruttó 550 000 forint. 
Bővebben

Visszatért az utazási kedv: rekord utasszámot ért el az ALDI Utazás

Minden korábbi rekordot megdöntött az ALDI Utazás januári foglalásainak száma. A pandémia előtti időszakhoz képest közel kétszeres az utasszám, egyes desztinációk esetében pedig 2023 januárja óta megduplázódott a kereslet. 
Bővebben

Az ALDI 30 millió forint összértékű nyereménnyel és egy igazán izgalmas játékkal köszönti az új évet!

Az ALDI Magyarország 30 millió forint összértékű nyereményt sorsol ki vásárlói között. Az év eleji nyereményjáték ideje alatt, január 25. és február 21. között az áruházlánc 2024 nyertes számára kínál értékes nyereményeket, két szerencsés vevőjének pedig egész évben állja az üzleteiben történő bevásárlását, havi negyedmilliós keretet biztosítva számukra.
Bővebben

Az ALDI minden üzleténél készen állnak az üvegvisszaváltó berendezések

Az ALDI Magyarország készen áll a belföldön forgalomba hozott visszaváltási díjas termékek visszaváltására. Az áruházlánc valamennyi üzleténél befejezte a visszaváltó automaták telepítését. 
Bővebben

Negyedszer emel bért 24 hónap alatt az ALDI, a boltvezetők akár 1,4 millió forintot is kereshetnek

Az ALDI ismét emeli a béreket valamennyi munkakörben. 2024. január 1-jétől az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. munkatársai az értékesítés és a logisztika területén, valamint az irodai munkakörökben is egységesen 12%-os béremelésben részesülnek.
Bővebben