Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Modernizálás után újra nyit az ALDI gödöllői áruháza

Biatorbágy, 2021.09.09. – Az ALDI Magyarország 2021 nyarán felújította és modernizálta gödöllői áruháza épületét. Az ingatlan kívül-belül megújult, ez az áruház is megkapta az ALDI legújabb belső dizájnja szerinti kialakítást, és nagyobb látványpékséggel, modern és környezetbarát fűtéssel-hűtéssel, energiatakarékos világítással nyílik meg újra 2021. szeptember 9-én.

A közel két hónapot igénybe vevő munkálatok során átalakították az üzlet elektromos rendszerét, és modern, LED- alapú, alacsony energiaigényű világítást építettek ki. Ugyancsak megújult az épületgépészet, és hőszivattyús megoldás biztosítja télen-nyáron az eladótér és a szociális helyiségek kellemes klímáját, illetve a raktárban az előírt hőmérsékletet. A gödöllői üzlet egyike azon 18 ALDI-áruháznak, amelyeknek tetőjén napelemeket helyezett el az ALDI: a felújított áruháznál így egy 50 kWp teljesítményű háztartási naperőművet is üzembe állít a vállalat, amely éves szinten a gödöllői üzlet kéthavi energiafogyasztását fogja fenntartható forrásból biztosítani. A vásárlók a bejáratnál egy QR-kóddal találkoznak, amelyet okostelefonjukkal beolvasva megtekinthetik a napelemek által eddig megtermelt energiamennyiség értékét, illetve a pillanatnyi energiatermelés értékét is.

A gödöllői üzlet belső kialakítása is módosult. Az ALDI legújabb dizájnja szerinti kialakításnak köszönhetően a zöldség-gyümölcs pult az épület közepéből a bejárathoz költözött, így a vásárlók az üzletbe lépve mintegy 120 zöldségből és gyümölcsből választhatnak, amelynek nagy része magyar forrásból érkezik az ALDI-hoz. Új és modern bútorokat kapott az Azon melegében nevű látványpékség is, amelyben a frissen, helyben sült pékáruk, kenyerek mindegyike egy önzáró ajtóval ellátott rekeszt kap, amelyből a vásárlók a kihelyezett fém fogóeszközökkel választhatják ki a terméket. Az áruház ezzel is a higiénikus és biztonságos vásárlást teszi lehetővé.

A gödöllői üzletben megnövekedett a kasszák száma is, illetve a kasszák mögötti felület 70 centiméterrel hosszabb lett, így a vásárlóknak könnyebb lesz elvenni a pénztár mögött az árucikkeket. Az üzlet új belső polcokat is kapott, amelyek felett a vevők könnyebb tájékozódását segítő, új dizájnú termékcsoport-megjelenítés látható.

A vásárlók már Gödöllőn is rendelhetnek online az ALDI termékei közül, hiszen több mint 3000 ALDI-ban kapható árucikk, továbbá az áruházlánc szezonális kínálatának egy része elérhető a roksh.com weboldalon, a ROKSH személyes bevásárlói pedig házhoz szállítják a megrendelt termékeket a város közigazgatási területén belül.

A vállalat a parkolóhelyek számát is növeli, az eddigi 80 helyett szeptembertől 119 beállóhely áll a gépjárművel érkező vásárlók rendelkezésére. Az elektromos, illetve tölthető hibrid gépkocsival érkezők természetesen e-töltőt is igénybe vehetnek a parkolóban. A modernizált gödöllői áruház újra nyitásának alkalmából az ALDI nyitási akcióval készül, így több mint 30 non-food termék - különböző háztartási cikkek, barkács termékek, játékok, szórakoztató elektronikai eszközök – lesznek kaphatók a készlet erejéig akár 60%-os kedvezménnyel a korábbi árakhoz képest, de számos termék lesz kapható 30-40%-os árengedménnyel. A nyitás utáni 3 nap során pedig az Azon melegében látványpékség mintegy 50 termékből álló kínálata 20%-os kedvezménnyel lesz megvásárolható.

Az áruház nyitvatartása:
Gödöllő, Bossányi Krisztina u. 4.
Hétfő – szombat: 7:00 – 21:00
Vasárnap: 7:00 – 19:00

Az ALDI-ról
Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg országszerte 151 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 4500 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. Az ALDI környezetvédelmi tevékenységével elnyerte Az Év Környezettudatos Kereskedője 2021-es díjat. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/vallalat/sajto/fotok/

Sajtókapcsolat:
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
Telefon: 36 70 634 88 76
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu