Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.


Júliusban újranyit a XX. kerület, Köves utca 9. szám alatti ALDI-áruház

Az ALDI Magyarország júliusban modernizálás után újranyitja üzletét Budapesten, a Köves utca 9. szám alatt. Az üzlet átfogó felújítási munkálatokat követően nagyszabású akciókkal és szerencsekerékkel is várja a vásárlókat. 
Bővebben


Hatodik áruházát nyitotta meg az ALDI Debrecenben

Az ALDI Magyarország új üzletet nyitott Debrecenben, a Dózsa György utca 20. szám alatt. Az üzletlánc ezzel fontos mérföldkőhöz érkezett: a vidéki nagyvárosok közül Hajdú-Bihar vármegye székhelyén található a legtöbb ALDI-egység. A nyitás alkalmából számos meglepetés: nagyszabású akciók, szerencsekerék és további ajándékok várják a vásárlókat.
Bővebben

Hajdúnánáson nyitotta meg legújabb üzletét az ALDI

Az ALDI Magyarország folytatja terjeszkedését a kelet-magyarországi régióban. Az üzletlánc Hajdúnánás központjában, a Kossuth utca 21. szám alatt található ingatlan épületében alakította ki legújabb áruházát, így a vásárlók számára a mai naptól már a Hajdú-Bihar vármegyei településen is elérhetőek az ALDI alacsony árú és magas minőségű termékei. A nyitás alkalmából mintegy 50 rendkívüli nyitási akció, szerencsekerék és további meglepetések várják a helyi és a környékbeli vásárlókat. Az új egység 25 új kereskedelmi munkahelyet teremtett.
Bővebben

Megnyitotta negyedik áruházát Miskolcon az ALDI

Az ALDI Magyarország új áruházat nyitott Miskolcon, a Szentpáli utca 2–6. szám alatt található Miskolc Plázában. A megyei jogú városban a mai naptól így már négy helyszínen érhetőek el az áruházlánc alacsony árú és kiváló minőségű termékei. A nyitás alkalmából mintegy 50 rendkívüli nyitási akció, szerencsekerék, termékkóstoltatás és további meglepetések várják a helyi és a környékbeli vásárlókat. 
Bővebben


Megnyitotta 46. üzletét az ALDI Budapesten

Az ALDI Magyarország újabb áruházzal bővítette magyarországi hálózatát Budapest XI. kerületében, a Karolina út 17. szám alatt, így országszerte már 174 üzletben intézhető a bevásárlás, az áruházlánctól megszokott alacsony áron és kiváló minőségben. A nyitás alkalmából több mint 30 rendkívüli nyitási akció, szerencsekerék és számos ajándék várja a vásárlókat. Az újbudai egység 28 új kereskedelmi munkahelyet teremtett.
Bővebben


Folytatja hazai terjeszkedését az ALDI: megnyitotta harmadik áruházát Békéscsabán

Az ALDI Magyarország megnyitotta 173. hazai üzletét Békéscsabán, az Andrássy út 71-73. alatt. A vármegyeszékhelyen a mai naptól így már három ALDI-ban intézhető a bevásárlás, az áruházlánctól megszokott alacsony áron és magas minőségben. A nyitás alkalmából mintegy 60 rendkívüli nyitási akció, estig tartó szerencsekerék, termékkóstoltatás és további meglepetések várják a „csabai” és a környékbeli vásárlókat. 
Bővebben

Alacsony árak megújult környezetben: újabb áruházát modernizálta az ALDI

Az ALDI Magyarország megújította a Budapesten, a XIX. kerületi Üllői út 280. szám alatt található üzletét. A felújítás után a vásárlókat modernizált belső környezet, akár 67%-os, spórolást segítő extra akciók és további meglepetések várják.

Bővebben