Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése


Megnyitotta 46. üzletét az ALDI Budapesten

Az ALDI Magyarország újabb áruházzal bővítette magyarországi hálózatát Budapest XI. kerületében, a Karolina út 17. szám alatt, így országszerte már 174 üzletben intézhető a bevásárlás, az áruházlánctól megszokott alacsony áron és kiváló minőségben. A nyitás alkalmából több mint 30 rendkívüli nyitási akció, szerencsekerék és számos ajándék várja a vásárlókat. Az újbudai egység 28 új kereskedelmi munkahelyet teremtett.
Bővebben


Folytatja hazai terjeszkedését az ALDI: megnyitotta harmadik áruházát Békéscsabán

Az ALDI Magyarország megnyitotta 173. hazai üzletét Békéscsabán, az Andrássy út 71-73. alatt. A vármegyeszékhelyen a mai naptól így már három ALDI-ban intézhető a bevásárlás, az áruházlánctól megszokott alacsony áron és magas minőségben. A nyitás alkalmából mintegy 60 rendkívüli nyitási akció, estig tartó szerencsekerék, termékkóstoltatás és további meglepetések várják a „csabai” és a környékbeli vásárlókat. 
Bővebben

Alacsony árak megújult környezetben: újabb áruházát modernizálta az ALDI

Az ALDI Magyarország megújította a Budapesten, a XIX. kerületi Üllői út 280. szám alatt található üzletét. A felújítás után a vásárlókat modernizált belső környezet, akár 67%-os, spórolást segítő extra akciók és további meglepetések várják.

Bővebben