Kapcsolatfelvétel

Állásainkra jelentkezne? Itt megteheti: www.karrier.aldi.hu

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A. § (1) bekezdésére hivatkozással ezúton is tájékoztatja Önt, hogy a vásárlói ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségein veheti fel a kapcsolatot:

- a 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2. levelezési címen;

- az info(at)aldi.hu elektronikus levelezési címen;

- a https//www.aldi.hu/hu/kapcsolat/ alatti internetes címen elérhető alábbi kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével; és

- a + 36 23 504680 ügyfélszolgálati telefonszámon.

Ha az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap útján kívánja felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük, vegye figyelembe a következőket:

- A keresztnév, a vezetéknév, az utca, az irányítószám, a helység, az ország, illetve az egyéb ország mezőket akkor kell csak kitöltenie, ha kifejezetten csak postai úton kíván választ kapni a megkeresésére. Kérjük az utca mezőbe írja be házszámát is. Ezen címzési adatok helyes megadásának hiányában nem biztos, hogy a válaszunk postai úton kézbesítésre fog tudni kerülni Önnek.

- Ha megadja az e-mail címét, akkor a válaszunkat is arra fogjuk Önnek küldeni.

- Telefonszámát az üzenet mezőben adhatja meg. Kérjük, ezt csak akkor tegye, ha kifejezetten azt kéri, hogy a megkeresésével kapcsolatban azon a telefonszámon hívjuk fel Önt.

- Ha egy megfelelő elérhetőséget sem ad meg számunkra, nem tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot.

A fentiek szerint az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.-vel való kapcsolatfelvétele során megadott személyes adatainak a megkeresése feldolgozása és megválaszolása céljából történő kezelésének körülményeit az Adatvédelmi tájékoztató tartalmazza.