Cselekedeteink és azok kihatásainak vonatkozásában feltett társadalmi kérdésekre úgy válaszolunk, ahogy az az ALDI DÉL vállalatcsoport hagyományainak és gondolkodásmódjának megfelel: a felelősség vállalásával.

A társadalmi felelősségvállalási alapelveink (CR-alapelvek) bevezetésével a felelősséget vállalati döntéshozatali folyamataink szerves részeként határozzuk meg.

A kínálatunk minősége, vásárlóink elégedettsége, egyszerűség, megbízhatóság és felelősségvállalás azok az alapértékek, amelyek vállalati cselekedeteinket a kezdetektől meghatározzák. Folyamatosan terjeszkedő, a világ minden részén tevékenykedő vállalatként nemzetközi szinten fejtünk ki hatást a mindenkori piacokon és a szállítói láncok mentén való jelenlétünkkel. Meggyőződésünk, hogy tartós gazdasági siker csak az emberek, a természet és a környezet iránti felelősségvállalással érhető el. Tevékenységi területeinken a Vállalati felelősségvállalás alapelveit összefoglaló dokumentum, kötelező érvényű cselekvési keretet nyújt munkatársaink, üzleti partnereink és beszállítóink részére.

Az ALDI DÉL vállalatcsoport részeként még egy lépést tettünk előre és a nemzetközi vállalati felelősségvállalási jelentéssel nyilvánosságra hoztuk, amit a vállalatcsoport az országhatárokon túl ért el. Alátámasztva számos nemzetközi példával, a jelentés összefoglalja mind az eddigi, mind pedig a jövőbeni nemzetközi céljainkat.