Cselekedeteink és azok kihatásainak vonatkozásában feltett társadalmi kérdésekre úgy válaszolunk, ahogy az az ALDI DÉL vállalatcsoport hagyományainak és gondolkodásmódjának megfelel: a felelősség vállalásával.

A társadalmi felelősségvállalási alapelveink (CR-alapelvek) bevezetésével a felelősséget vállalati döntéshozatali folyamataink szerves részeként határozzuk meg.

A kínálatunk minősége, vásárlóink elégedettsége, egyszerűség, megbízhatóság és felelősségvállalás azok az alapértékek, amelyek vállalati cselekedeteinket a kezdetektől meghatározzák. Folyamatosan terjeszkedő, a világ minden részén tevékenykedő vállalatként nemzetközi szinten fejtünk ki hatást a mindenkori piacokon és a szállítói láncok mentén való jelenlétünkkel. Meggyőződésünk, hogy tartós gazdasági siker csak az emberek, a természet és a környezet iránti felelősségvállalással érhető el. Tevékenységi területeinken a Vállalati felelősségvállalás alapelveit összefoglaló dokumentum, kötelező érvényű cselekvési keretet nyújt munkatársaink, üzleti partnereink és beszállítóink részére.

Az ALDI DÉL vállalatcsoport részeként még egy lépést tettünk előre és a nemzetközi vállalati felelősségvállalási jelentéssel nyilvánosságra hoztuk, amit a vállalatcsoport az országhatárokon túl ért el. Alátámasztva számos nemzetközi példával, a jelentés összefoglalja mind az eddigi, mind pedig a jövőbeni nemzetközi céljainkat.

Az ALDI vállalatcsoport által megfogalmazott Magatartáskódex (Code of Conduct) segítséget nyújt és iránymutatást ad minden munkatársunknak abban, hogy mi az egymással, vásárlóinkkal és üzleti partnereinkkel szemben elvárt  törvényileg és etikailag helyes viselkedés.

Felhívjuk figyelmét, hogy a videó elindításával bizonyos adatai továbbításra kerülnek a szolgáltató részére. További információ: https://policies.google.com/privacy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a videó elindításával bizonyos adatai továbbításra kerülnek a szolgáltató részére. További információ: https://www.jwplayer.com/privacy/.

A videó elindul ...